Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η Επέτειος του Πολυτεχνείου στο σχολείο μας

Στις  15 Νοεμβρίου 2013 το γυμνάσιό μας γιόρτασε την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου. Στη σχολική γιορτή , που οργανώθηκε από τις καθηγήτριες Μικροπούλου Γεωργία, φιλόλογο, Κωστάκη Γεωργία ,φιλόλογο και Ταρασίδου Μάρα, καθηγήτρια Γερμανικών , τον πρώτο λόγο είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας , που συμμετείχαν με παλμό και ζωντάνια. Κατά τη διάρκεια της γιορτής παρουσιάστηκε μια σκηνή από το θεατρικό έργο «Χούντα-χούντα είσαι εδώ;», στην οποία οι μαθητές που συμμετείχαν έκλεψαν την παράσταση αποκαλύπτοντας το υποκριτικό τους ταλέντο. Ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή έδωσαν τα τραγούδια από τη σχολική μας χορωδία. Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε ένα πραγματικό , αυθόρμητο  γλέντι από τους μαθητές και της μαθήτριες που χόρεψαν και τραγούδησαν εκτός προγράμματος δείχνοντας τα πολλαπλά ταλέντα τους.

Το πρόγραμμα της γιορτής είχε ως εξής:






Ακολουθούν φωτογραφίες από τον εορτασμό:



















Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Στις 25 Οκτωβρίου 2013 σε όλα τα σχολεία της χώρας πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στο σχολείο μας την οργάνωση και επιμέλεια της εορτής ανέλαβαν οι καθηγήτριες Μικροπούλου Γεωργία, φιλόλογος, Κωστάκη Γεωργία, φιλόλογος και Ταρασίδου Μάρα, καθηγήτρια Γερμανικών. Μετά το τέλος της γιορτής ορίστηκαν ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες , έγινε παράδοση της σημαίας και απονομή βραβείων και αριστείων προόδου από τους καθηγητές και τον διευθυντή του σχολείου. Οι υπεύθυνες καθηγήτριες αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στην γιορτή και με το κέφι και το μεράκι τους συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Το πρόγραμμα της γιορτής αναλυτικά είχε ως εξής:













Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αμοιρίδου Αναστασία - Βράβευση στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2013




Με χαρά ανακοινώνουμε πως η μαθήτρια του σχολείου μας Αμοιρίδου Αναστασία της  Γ' τάξης στη σχολική χρονιά 2012-13, με προτροπή και προετοιμασία από τον καθηγητή φυσικής Πέτρο Αλευρά, συμμετείχε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 19 με 16 Μαΐου 2013 και διακρίθηκε.

Σε εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών θα αποδοθούν βραβεία στους πρωτεύσαντες.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί είναι αναρτημένα τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού  Φυσικής

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου μας συγχαίρει τη μαθήτρια και της εύχεται κι άλλες μελλοντικές επιτυχίες.