Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Πανελλήνιοι Αγώνες Κωπηλασίας - Χρυσό Μετάλλιο η Θωμαΐδου Ράνια



Με χαρά και υπερηφάνεια αναφέρουμε πως η μαθητρια του 2ου Γυμνασίου και αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Θωμαΐδου Ράνια κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες Κωπηλασίας που έγιναν στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς στις 11-09-2011 στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ αρχαρίων κορασίδων.
 
Η μαθήτριά  Κατερίνα Μαξούρη με τις Βάια Μαρκοπούλου από την Πέλλα, Ευθυμία Βελισκάκη από την Καρυώτισσα και την Κλεοπάτρα Χρυσάφη από το Νέο Μυλότοπο, κατέκτησαν την τρίτη θέση στο τετραπλό σκιφ στην ίδια διοργάνωση.
 
Οι Χρήστος Σίμωσης (μαθητής της 1ης Λυκείου πλέον), Δημόκριτος Στεφανίδης και Νικόλαος Παπαδόπουλος και αυτοί μαθητές μας, μαζί με τον Ιωάννη Παπαδόπουλο από τα Γιαννιτσά αλλά από άλλο σχολείο, κατέλαβαν την έβδομη θέση στο τετραπλό σκιφ παίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
5ον. Η μαθήτριά σας Δανάη Σάλλη με την Δανάη Λαζαρίδου από τον Νέο Μυλότοπο, κατέλαβε την ένατη θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων, στην ίδια διοργάνωση.
 
(Σημείωση: Όλοι οι προαναφερθέντες, εκτός του Σίμωση που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων, ηλικιακά ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία, αυτή των αρχαρίων)

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες που θα επιβραβεύσουν τη σκληρή προπόνηση των αθλητριών.



2 σχόλια:

  1. Στους αγωνες πηραν μερος και η Δαναη Σαλλη, Κατερινα Μαξουρη, Δημος Στεφανιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τη χρήσιμη πληροφορία πάνω στις συμμετοχές των μαθητών.

    Η ενημέρωση για όλα τα δρώμενα στα οποία συμμετέχουν οι μαθητές οφείλει να γίνεται στο Γραφείο των Καθηγητών στην κ. Παυλίδου Κάκια, ώστε οι αναρτήσεις να μην παρουσιάζουν ελλείψεις.

    Οπότε προτείνουμε στους μαθητές να μας ενημερώνουν εγκαίρως για τις συμμετοχές και τις διακρίσεις τους σε αθλητικές, καλλιτεχνικές και άλλες Διοργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προτάσεις, Εντυπώσεις, Συμβουλές... Η κατάθεση της γνώμης σας θα μας βελτιώσει!