Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσκληση συμμετοχής στη σχολική μας εφημερίδα "ΒΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ"



Τον Μάιο του 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της σχολικής μας εφημερίδας ΒΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ. Το Σεπτέμβριο του 2011 με τον αρχικό ενθουσιασμό πολλαπλασιασμένο επί τα χρόνια που μεσολάβησαν, η υπεύθυνη καθηγήτρια της σχολικής εφημερίδας, Παυλίδου Κάκια -ΠΕ19, καλεί τους μαθητές να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για νέες συνεργασίες.

Ο στόχος είναι να αναπτύξουμε τη σφαιρική οπτική απέναντι σε θέματα ζωής που μας αφορούν και μας προβληματίζουν, να καλλιεργήσουμε την επιχειρηματολογία μας, ώστε με πειθώ να υποστηρίζουμε τη γνώμη μας και με θάρρος να την παρουσιάζουμε σε ένα ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, όπως αυτό της πόλης μας που με γέφυρα την Εφημερίδα συνδέεται αναπόσπαστα με το Σχολικό μας Περιβάλλον.

Οι μικροί δημοσιογράφοι καλούνται να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους και να κινούνται μέσα σε κάθε δρώμενο της ζωής ως πρωταγωνιστές και παρατηρητές ταυτόχρονα, καταγράφοντας εντυπώσεις και προωθώντας βελτιωτικές παρεμβάσεις από τη σκοπιά του ΠΑΙΔΙΟΥ, που τόσο αισιόδοξα βλέπει τη ζωή.
 



3 σχόλια:

  1. Καλές δουλειές και του χρόνου!!!Συνεχίστε μπράβο σας!!!

    Κατερίνα Β΄2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές δουλειές!Μπράβο στα μέλη της εφημερίδας!!Συνεχίστε έτσι..!

    Γλυκέρια Β'2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στα μελη της σχολικής μας εφημερίδας!!!Η δουλειά που κάνετε ειναι εξαιρετική!!!Μας πληροφορείτε για τα νέα του σχολείου μας και μας δείχνετε τα πράγματα με τη δική σας όψη. Επίσης μας πληροφορείτε για σημαντικα πράγματα που αφορούν και τους ανθρώπους γύρω μας,όπως για παράδειγμα για το περιβάλλον. Μπράβο σας!!!!!!!
    Χρυση Β2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προτάσεις, Εντυπώσεις, Συμβουλές... Η κατάθεση της γνώμης σας θα μας βελτιώσει!